Om butikken

Vi har skapt dette stedet med tanke på de som setter pris på komfort og varme som våre produkter av naturlig skinn gir.

Ruki Classic er klassiske produkter kombinert med moderne design som gir ønsket effekt og en god retning som følger mote og er tidløs på samme tid.

 

Produsenten vi samarbeider med har vært vår venn i mange år og vi skaper merkevaren i fellesskap.

Takket være det er vi sikre på at kvalitet på skinn og dets opprinnelse samt omhu for detaljer fra design til produkt er på høyeste nivå.

Produkter som vi tilbyr er i all hovedsak laget av naturlige råvarer, noe som betyr at hvert naturskinn har sin egen karakter akkurat som et menneske, noe som gjør at det er egenartet og unikt, derfor er det ikke perfekt akkurat som et menneske, det har forskjellige merker og folder og noen ganger arr (det er hovedtrekk til et naturlig skinn).

Vi sørger imidlertid for at produkter er beundringsverdige og gir ønsket effekt ikke bare visuelt sett, men også termisk sett. Naturlige stoffer er gode og menneskevennlige.

En ekstra fordel er det faktum at skinn slites ikke med riktig pleie og det puster, noe som gjør at det er et ideelt materiale for kalde dager, fordi det gir varme og filtrerer fuktighet.

Av erfaring og av prinsipp om at naturlige produkter er perfekte for mennesker håper vi at produktene våre innfrir alle forventninger til våre kunder.

Vi ønsker deg og oss dette, for kundetilfredshet er viktigst for oss.

HANDLEVOGN0
Det er ingen produkter i handlekurven!
Fortsette å handle
0